Viner från

hela Italien

Old school

italiensk pizza

Öppettider

11 - 20, mån - sön

ugn

Vår specialitet – Pizza di Ombrelli

När det kommer till pizza är en bra ugn är en viktig förutsättning för det perfekta slutresultatet. Våra pizzor gräddas snabbt, 90 sekunder i 450-gradig lerugn, och får på så sätt den karakteristiska höga, luftiga kanten med knapriga brända fläckar.

Meny

Tills vidare tar vi inte emot bokningar i Göteborg.

Vi har även glutenfria alternativ.

Galleri

Se bilder från vårt instagramkonto @ombrellisverige

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Om ombrelli street kitchen

Ombrelli Street Kitchen började som en idé nedklottrad på en servett under ett besök i Neapel, Italien. Vi fann en distinkt charm i de familjedrivna matvagnarna som fanns utspridda runtom i staden i alla marknaders hörn – där aromen av färsk basilika, handgjord pasta och hemlagad ost fyllde luften. Denna resa skapade vår besatthet, vår inspiration, vårt uppdrag att ta med denna erfarenhet tillbaka till Sverige.

Vår målsättning

Mat är vad vi brinner för – att dela den med andra är vår passion. För oss börjar bra mat med några enkla och färska ingredienser, och någon som vet hur man använder dessa för att väcka de bästa av smaker till liv.

En passion för stor gästfrihet

På Ombrelli, och det är inte bara någonting vi säger (det är helt enkelt inbäddat i vårt DNA), är du en del av något större. Här möter hårt arbete och entusiasm varje dag inspiration och möjligheter. Vårt mål är att varje gäst lämnar oss tillfredsställda till 100%. Tillsammans kan vi skapa en gästupplevelse som ingen annan.

Kontakt

Norra Hamngatan 20, 41106 Göteborg

    Boka bord